Rom- och dillsill

Serverar: 10 portioner

En härlig sill att ha på buffén! Om man har ont om tid, eller inte känner för att göra jobbet med blötläggningen i början, så kan man byta ut den salta sillen mot sådan som är klar för inläggning.

Ingredienser

  • Ca 10 salta sillfiléer
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk dill, finhackad
  • 2 msk röd stenbitsrom
  • Socker
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Spola sillen och låt ligga i kallt vatten under ett dygn. Häll av vattnet och skär varje filé i mindre bitar. Skölj dem med kallt vatten igen. Blanda majonnäs, crème fraiche, dill och rom. Smaka av med socker och peppar.
    2. Vänd sedan ner sillbitarna i romsåsen och ställ kallt minst ett dygn.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben