Lägg russinen i rom, helst över natten. Koka upp grädde och honung. Slå blandningen över den hackade chokladen. Tillsätt smöret och rör till en slät blandning. Slå i den rom som inte sugits upp av russinen. Tillsätt russinen. Spritsa upp stänger, ca 2 cm tjocka.
När stängerna stelnat skär du upp dem i lämplig storlek. Rulla dem sedan i smält, mörk choklad och strössel.
Detta recept är inte komplett.
Ska du göra det för första gången så var beredd på att bli besviken.
Gjorde exakt som det står i receptet.
Men hur ska man kunna spritsa ut en rinnig chokladsås?
Hällde ner smeten i beredaren & den har nu stått i ca 15 min utan att blivit tjock.
Så vill gärna ha tips på hur du gjorde den.
Kanske har bättre tur nästa gång.
Mvh Ylarsson
Detta recept är inte komplett. Ska du göra det för första gången så var beredd på att bli besviken. Gjorde exakt som det står i receptet. Men hur ska man kunna spritsa ut en rinnig chokladsås? Hällde ner smeten i beredaren & den har nu stått i ca 15 min utan att blivit tjock. Så vill gärna ha tips på hur du gjorde den. Kanske har bättre tur nästa gång. Mvh Ylarsson