Rosa dröm

En liten enkel sak som jag hittade i senaste numret av tidningen Buffé. Det låter otroligt gott och lätt att göra.

Ingredienser

  • 2½ dl mellangrädde
  • 1 burk kesella (1%)
  • 1 msk vaniljsocker eller honung
  • Litet florsocker
  • 4 dl hallon, ev frysta och tinade
  • Instruktioner

    1. Vispa grädden och blanda den med kesellan, vaniljsocker eller honung och litet florsocker. Blanda ned hallonen.
    2. Använd detta som fyllning i rulltårta eller bred den ovanpå en klassisk sockerkakstårta med fruktfyllning. Garnera med säsongens bär och frukter.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    PaulaPudding 13 mars 2011

    Jag har också hittat det receptet från tidningen Buffé. Provade det i helgen och håller med om att den är god. Jag är ingen älskare av jordgubbstårtor och gräddtårtor men den här är god.

    Wombat04 14 mars 2011

    Tack för betyg och bild! Alltid kul när de som testar lägger in bilder för själv är jag urusel på det, men jag övar idogt i det tysta! :-D

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben