Skär bort skinnet och bena ur laxfilen.
Skär fisken i tärningar och lägg dem i matberedare eller mixer.
Skölj strimla och tillsätt purjolöken i mixern.
Blanda ner ägg, kesella, maizena, dill, dragon, salt och svartpeppar.
Mixa till en slät jämn smet.
Forma äggstora bullar med hjälp av en matsked och fuktad hand.
Stek dem runt om i 4-6 minuter.
Ta upp dem.
Häll vatten och crème fraiche i stekpannan.
Smaksätt med hummerfond och dill.
Låt såsen koka ihop så att den blir en aning krämig.
Smaksätt med salt och peppar om det behövs.
Lägg fiskbullarna i såsen.
Servera gärna med citronklyftor, en ljummen krispig sallad gjord på lättfrästa haricots verts, skärbönor och röd paprika,samt en fräsch vinägrett till.
Otroligt goda laxbullar, alla i familjen älskade dom :)