Rosa romröra
En läcker och enkel romröra. Gott på bland annat bröd och kex...buffé sås också.
Ingredienser
250 g Kesella
3 msk finhackad gräslök
1 msk hackad rödlök
1 burk röd stenbitsrom, ca 60 g
Instruktioner
Blanda samman Kesella, gräslök och stenbitsrom.
Låt blandningen mogna i kylen i ca 1 timme.
Servera som fyllning i bakad potatis eller avocado, som dressing eller dipp sås till knapriga grönsaker eller som pålägg till bröd eller kex.
Liknande recept
Rosa Pantern
1
Rosa Chokladmousse
5
6
1
Paj med Västerbottenost och romröra
4.6
6-8
3
Rosas sommarglass
5
8
Rosa prinsesstårta
3.7
1
Rosa maränger
3.5
35
1
Rosa dröm
4
2
Västerbottenspaj m oliver & romröra
4
Lena´s rosa rödbetssallad
5
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!