Rosencanapé med räkor och lax

Serverar: 4 portioner

En lättlagad och vacker förrätt som man kan förbereda och lägga upp innan gästerna sätter sig.

Ingredienser

  • 4 skivor vitt bröd
  • Bordsmargarin
  • 4 msk majonnäs
  • 350 g skalade räkor
  • 4 skivor rökt lax
  • Garnering
  • 4 dillkvistar
  • 4 sallatsblad
  • 4 citronklyftor
  • Instruktioner

    1. Ta ut rundlar ur brödet, ca 7 cm i diameter. Bred på bordsmargarin.
    2. Spritsa majonnäs kring kanten och lägg en krans av räkor runt omkring.
    3. Snurra ihop laxskivorna till rosor. Sätt en laxros i mitten.
    4. Garnera med dill, sallat och citron.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben