Rosépepparsås
Serverar:
4-6 portioner
Tid:
15 minuter
En mycket enkel sås, men ändå väldigt god.
Ingredienser
1 msk smör
2 msk hackad gul lök
2 tsk krossad rosépeppar
1 msk tomatpuré
4 dl crème fraiche
1 grönsaksbuljongtärning
Instruktioner
Fräs löken i smöret, tillsätt sedan resten. Koka upp och det är klart.
Gott till allt kött.
Liknande recept
Rosépepparsås
5
2
1
Mammas rosépepparsås
5
10 min
4
3
Rosépepparsås till fisk och skaldjur
Ädelostfyllda kycklingfiléer med rosépepparsås
4.7
4
6
Superenkel pasta med rosépepparsås
5 min
2
Fläskfilérulader i mustig cider- och rosépepparsås
4
4
1
Kotlett med rosépepparsås
4
Fetaostbiffar
25 min
4
Rosépepparsås
4.8
20 min
6
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!