Rostad potatis med majo och parmesan

Serverar: 4 portioner

En ny potatisfavorit?

Ingredienser

  • 900 g små potatisar med skal
  • 2 msk olivolja
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • Ca 1 dl majonnäs
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 dl finriven parmesanost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Lägg potatisarna med skal på en plåt. Rör ihop olivolja, vitlök, salt och peppar. Häll vitlöksoljan över potatisen och blanda runt. Rosta mitt i ugnen ca 20 minuter eller tills den är mjuk.
    3. Mosa potatisarna lätt med en gaffel. Fördela majonnäs på potatisarna. Strö över persilja och parmesan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben