Rostad sockerkaka med honungsyoghurt och jordgubbar

Serverar: 4 portioner

Visst låter det otroligt ... men det är hur gott och hur enkelt som helst.

Ingredienser

  • 4 skivor sockerkaka
  • 2 dl Arla Köket matyoghurt
  • 2 msk honung, flytande
  • 10 dl färska eller djupfrysta jordgubbar
  • 1 dl Arlaköket vispgrädde
  • Instruktioner

    1. Rosta sockerkaksskivorna i en brödrost. Vispa grädden. Blanda med yoghurt och honung. Rensa de färska jordgubbarna eller tina de frysta i mikrovågsugn med 2 msk socker.
    2. Bred yoghurt på sockerkaksskivorna. Toppa med jordgubbar.

    Liknande recept

    4.8
    1 h
    20
    8
    4.7
    1 h
    7-15
    10

    Kommentarer (3)

    eedman 4 maj 2008

    Var kommer den vispade grädden in?

    CrazyPaulina 25 januari 2010

    Jag håller med. Utveckla gärna instruktionen så man förstår exakt vad som ska göras.

    MrsC 25 januari 2010

    Vispa grädden. Blanda med yoghurt och honung... :-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben