Rotfruktspytt med ägg
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Lite annorlunda pytt och nyttig med rotfrukter.
Ingredienser
400 g falukorv
300 g potatis
2 medelstora morötter
1 liten palsternacka
1/4 selleri
1/2 purjolök
1 gul lök
Smör till stekningen
Salt
Svart peppar
Ägg efter tycke
Instruktioner
Tärna potatis och rotfrukter och låt sjuda i saltat vatten i 5 min. Häll av vattnet och ställ åt sidan
Grov hacka lök och purjolöken. Tärna falukorven.
Stek lök och purjolök mjuk och stek sedan falukorven, Blanda i potatis och rotfrukter och låt stekas färdig, krydda under tiden med salt och peppar.
Servera med stekt ägg
Liknande recept
Ägg med tomater och feta
20 min
1
Räkor och ägg i currygräddfil
4
Fiskgratäng med ägg och tigerräkor
3
40 min
4-6
1
Fransk pajdeg med ägg
1 h 30 min
4
Kronärtskocksbottnar med skinka och ägg
3
25 min
4-5
1
Spenatsoppa med ägg & bacon
5
4
9
Gratäng med räkor och ägg
2-3
Spaghetti med kokt ägg
45 min
4
Frukostmacka med ägg
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!