Rotfruktspytt med ägg

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Lite annorlunda pytt och nyttig med rotfrukter.

Ingredienser

  • 400 g falukorv
  • 300 g potatis
  • 2 medelstora morötter
  • 1 liten palsternacka
  • 1/4 selleri
  • 1/2 purjolök
  • 1 gul lök
  • Smör till stekningen
  • Salt
  • Svart peppar
  • Ägg efter tycke
  • Instruktioner

    1. Tärna potatis och rotfrukter och låt sjuda i saltat vatten i 5 min. Häll av vattnet och ställ åt sidan
    2. Grov hacka lök och purjolöken. Tärna falukorven.
    3. Stek lök och purjolök mjuk och stek sedan falukorven, Blanda i potatis och rotfrukter och låt stekas färdig, krydda under tiden med salt och peppar.
    4. Servera med stekt ägg

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben