Rotsakspytt med chévre
Serverar:
4 portioner
En vegetarisk variant av en klar favorit.
Ingredienser
200 g potatis
500 g rotfrukter - kålrot, morot, palsternacka
2 msk smör
½ tsk salt
2 krm nymald svartpeppar
2 msk hackad persilja
100 g chévreost
Inlagda rödbetor
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader.
Skala och tärna potatis och övriga rotfrukter. Bryn dem i smör i en stekpanna. Salta och peppra.
Lägg dem på ett ugnssäkert fat och stek i ugnen ca 10 minuter.
Strö över hackad persilja och servera pytten med chévreost och rödbetor.
Liknande recept
Sallad med varm chévre
4
Toscanska grönsaker med skinka och chévre
30 min
4
Smördegsinbakad chèvre
30 min
4-6
Dinkelpaj med purjo och chèvre
5
4-6
1
Gratinerade gräddstuvade rödbetor med chèvre
5
50 min
4
2
Senapsgriljerad fläskytterfilé med rotsakspytt och rosmarinsås
4.5
4
3
Pizza med chèvre och rödbetor
4
Ugnsgratinerade fikon med chevré, prosciutto och honung
15 min
4
Chevre chaud
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!