Rotsakspytt med chévre

Serverar: 4 portioner

En vegetarisk variant av en klar favorit.

Ingredienser

  • 200 g potatis
  • 500 g rotfrukter - kålrot, morot, palsternacka
  • 2 msk smör
  • ½ tsk salt
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • 2 msk hackad persilja
  • 100 g chévreost
  • Inlagda rödbetor
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Skala och tärna potatis och övriga rotfrukter. Bryn dem i smör i en stekpanna. Salta och peppra.
    3. Lägg dem på ett ugnssäkert fat och stek i ugnen ca 10 minuter.
    4. Strö över hackad persilja och servera pytten med chévreost och rödbetor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben