Ruby citrussallad med kardemummakesella
Serverar:
4 portioner
Fräsch, syrlig och god efterrätt.
Ingredienser
4 stora tunga blodgrape
4 stora apelsiner
1 burk kesella gourmet
1 tsk vaniljsocker
1 msk flytande honung
1 tsk mald kardemumma
100 g grovt hackade pistagenötter
Instruktioner
Filéa citrusfrukterna och lägg dem i cocktailglas.
Rör ihop kesella med vaniljsocker, honung och kardemumma.
Toppa med en klick kardemummakesella och avsluta med pistagenötter.
Liknande recept
Citronyoghurtsorbet med citrussallad
4
Citrussallad med fänkål och ädelostmousse
4
Ljus chokladpudding med riscrisp och citrussallad
4
Papayaklyftor i frisk citrussallad
4
Miami Red
1
Citrustarteletter
10-15
Snabb chokladkräm smaksatt med Lipton
4-6
Glutenfri chokladkaka med mycket smak
30 min
12
1
Amaretti – italienska mandelkakor
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!