Rucolaäggröra med skinka

Serverar: 4 portioner

Gröna inslag i äggröran gör den inte bara godare, utan också vackrare.

Ingredienser

  • 1 msk vetemjöl
  • 2 dl Kelda lagalätt
  • 6 ägg
  • 2 dl hackad rucolasallad
  • 2 msk hackad gräslök
  • 2 tsk smör
  • salt
  • peppar
  • 8 tunna skivor parmaskinka
  • 4 skivor vitt bröd
  • Instruktioner

    Vispa ut mjölet i gräddmjölken. Vispa i ägg, rucola och gräslök. Smält smöret i en teflonkastrull. Häll i äggsmeten. Rör med en trägaffel på svag värme tills äggröran är tjock och krämig. Smaksätt med salt och peppar. Servera med skinka, rostat bröd och sallad. Tips! Istället för rucola kan man ta hackad, lätt förvälld spenat.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    lazzzzz0 17 januari 2009

    Allt med ägg o skinka är gott. Så därför ser jag fram mot att pröva Din äggröra. terkommer med betyg, när jag lagat o ätit den. Lars.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben