Rullrån

Serverar: 15 portioner

Dessa är spröda och därför en lite större utmaning att forma, men de varma rånen är ganska sega så det är inga större problem att rulla ihop dem.

Ingredienser

  • ½ dl grädde
  • ½ dl vatten
  • ½ dl smält smör
  • 1 dl socker
  • 2 dl vetemjöl
  • Instruktioner

    1. Rullrån ca 15 st
    2. Dessa är sprödare än rånkorgarna och därför en lite större utmaning att forma, men de varma rånen är ganska sega så det är inga större problem att rulla ihop dem.
    3. Grädda ca 1 msk smet åt gången på båda sidorna i smort rånjärn på medelhög värme. Rulla ihop det varma rånet med en rånpinne eller en gaffel. Låt svalna på galler.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben