Rum boogie marinade

Här samsas karibiska ingredienser till ett härligt smakinferno. Marinaden passar till fläskkött, fågel, fisk eller skaldjur och räcker till ca 1 kg.

Ingredienser

  • 1 dl mörk rom
  • 1 dl ananasjuice
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 1 msk soja
  • Saften av ½ limefrukt
  • 1 tsk mald kryddpeppar
  • ½ tsk svartpeppar
  • ¼ tsk muskot
  • ¼ tsk kryddnejlika
  • ¼ tsk mald cayennepeppar
  • 1 tsk salt
  • Instruktioner

    Blanda alla ingredienser och vispa noggrant så att saltet löser sig. Lägg i det du vill marinera och låt stå i kyl ett par timmar.

    Liknande recept

    5
    2 h 30 min
    50
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben