Rysk sallad (ensaladilla rusa)

Serverar: 4 portioner

Gott till rostade brödbitar

Ingredienser

  • 3 morötter, kokta, kalla
  • 2 potatisar, kokta, kalla
  • 2 ägg, hårdkokta, kalla
  • 1 burk tonfisk, lätt tonfisk i vatten
  • 2 dl grönsaker, konserverade små ärtor utan spad
  • ½ dl bostongurka
  • 1½ lättmajonnäs
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Skala morötter och potatis och skär dem i små tärningar. Hacka äggen. Häll av vattnet från tonfisken och dela den i små bitar.
    2. Blanda morötter, potatis, ägg, tonfisk, ärter, bostongurka och majonnäs i en bunke. Smaka av med salt och peppar.
    3. Servera gärna på små rostade brödbitar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben