Saffransaioli

Serverar: 2-4 portioner

Så gott till Laxsoppan. Den större mängden cremefraiche ger en såsigare konsistens och passar till andra fiskrätter än soppa.

Ingredienser

  • 1-2 dl cremefraiche, valfri fetthalt
  • ½ pkt saffran
  • 1 tsk honung
  • 1 msk citronsaft
  • 1 tsk rivet citronskal
  • 2-3 msk hackad gräslök
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Blanda samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar. Servera den fastare aiolin med den mindre mängden cremefraiche till soppa och den såsigare aiolin till grytor och övriga fiskrätter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Gillsan 1 augusti 2008

    jättegott ska göra den igen en femma får får du av mig

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben