Saffranskokt potatis

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Gott på julbordet. 90kcal/port

Ingredienser

  • 500 g småpotatis
  • 1 röd paprika
  • 1 - 2 dl apelsinjuice
  • 2 dl grönsaksbuljong
  • ½ pkt saffran
  • 1 msk russin
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    1. Skala potatisen och dela dem om de är stora. Skär paprikan i bitar. 2. Lägg potatisen, paprikan, apelsinjuicen , saffranet och russinen i en teflongryta. 3. Sjud under lock i 20 minuter tills potatisen mjuknat. Om för mycket vätskan kokar bort så tillsätt lite mer vatten. 4. Slå av vätskan, ånga av, salta och peppra

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben