Saffranspannacotta med passionsfrukt

Serverar: 6 portioner

Väldigt god dessert med härlig saffranssmak! Smidig dessert eftersom den står och väntar i kylen, medan du själv är med vid middagsbordet.

Ingredienser

  • 2 gelatinblad
  • 5 dl vispgrädde
  • 1 paket saffran (½ g)
  • ½ dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Garnering
  • Passionsfrukter
  • Instruktioner

    1. Låt gelatinet ligga i vatten i ca 5 minuter.
    2. Koka upp grädde, saffran och socker i en kastrull. Ta upp och lägg ner gelatinbladen i gräddblandningen så att de smälter. Låt svalna och tillsätt vaniljsockret.
    3. Häll upp i formar eller i glas. Låt stelna i kylen i minst 3 tim.
    4. Garnera med passionsfrukt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben