Salami- och fetaostfylld lövbiff

Serverar: 4 portioner

Jättegoda rulader med smak av salami.

Ingredienser

  • 8 lövbiffar mindre ca 500 g
  • ½ rödlök
  • 50 g skivad salami
  • Salt
  • Peppar
  • 100 g fetaost
  • Smör
  • Instruktioner

    1. Sätt på ugnen på 175 grader. Strimla löken. Fräs den i smör i en het panna häll på lite vatten och låt koka in. Strimla salamin. Lägg ut köttskivorna på en skärbräda och krydda med salt och peppar. Fördela lök, salami och smulad fetaost på köttet. Vik långsidorna över fyllningen och rulla ihop från ena kortsidan. Fäst med cocktailpinne. Bryn ruladerna i smör i en stekpanna. Lägg över på ett ugnsfast fat och efterstek i ugnen 15-20 min.
    2. Ett tips är att sedan fräsa lite lök, salami och fetaost i en kastrull slå på grädde, lite soja och smaka av med salt och persilja. Det blir en god sås att ha till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben