Salladslök-, melon och chilisalsa
Serverar:
4 portioner
Låt gärna salsan stå färdig en stund före servering.
Ingredienser
3 salladslökar
½ honungsmelon, 200 g
½ röd chili, t ex spansk peppar
1 msk citronolivolja
1 msk hackad basilika
Instruktioner
Skär salladslöken i ½ cm tjocka skivor. Kärna ur och skär melonen i små bitar. Kärna ur och finhacka chilin.
Blanda salladslök, melon och chili. Rör ner citronoljan och den hackade basilikan.
Liknande recept
Isad melon med hallongrädde
4
Chilisalsa
4
Jordgubbar och melon
4
Fruktfylld melon med mandelgrädde
Melon flappé
2
Glass med melon och physalis
10-12
2
Halloumiplättar med chilisalsa
4
Räkor med kesoröra och melon
4.1
4
1
Melon sling
2 min
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!