Salta bräder

Serverar: 6 portioner

Sätt tunnbrödsstrimlorna i en snygg mugg eller burk och sätt fram det på bordet och servera som tilltugg till ölen eller drinken.

Ingredienser

  • 1 pkt mjukt tunnbröd, 250 g
  • Olivolja
  • Örtsalt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175ºC. Skär långa strimlor av tunnbrödet, ca 25 cm långa och 3 cm breda.
    2. Pensla bröden med olivolja på båda sidor. Krydda bröden med örtsalt.
    3. Lägg bröden på en plåt och torka dem i ugnen i ca 10 minuter eller tills de blivit hårda.

    Liknande recept

    5
    30 min
    25-30
    1

    Kommentarer (3)

    gun109 3 februari 2010

    Supergoda, alla gillar dem.

    Disen 13 oktober 2010

    Mumsigt värre!!! alla blev stormförtjusta i dessa knapriga "pinnar". Jag gjorde med tre olika smaker: örtsalt, grillkydda och med persillade. Jag använde örtsalt med chili och det var supergott. Tack för receptet och full pott!

    Receptglad 13 juni 2014

    Riktigt goda....!! Smakar mera....

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben