Festlig rulle med en ljuvlig röra med ägg och sälta. De snygga tunnbröden toppas sedan av lyxig löjrom. Gör dem i förväg och spara dem till vickningen, men vänta med att lägga på löjromen till just före serveringen.
Ingredienser
2 mjuka tunnbröd, 20x25 cm
4 hårdkokta ägg
1 burk sardellfiléer, ca 50 g
1 dl lätt crème fraiche
1 tsk fransk senap
½ dl hackad gräslök
1 krm svartpeppar
Garnering
50 g löjrom eller stenbitsrom
Gräslök
Instruktioner
Skala och mosa äggen med en gaffel. Låt sardellerna rinna av och finhacka dem. Blanda ägg, sardeller, crème fraiche, senap, gräslök och peppar.
Bred ut röran på tunnbröden och rulla ihop dem.
Låt dem ligga i plast i kylen. Skär varje rulle i 6 bitar.
Garnera med rom och gräslök.