Sandra Sundins köttfärssås

Serverar: 2 portioner

4 poäng/portion

Ingredienser

  • 180 g köttfärs, 10%
  • ½ gul eller röd lök
  • ½ grön paprika
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1,25 dl matlagningsgrädde, 4%
  • 200-250 g krossade tomater med vitlöksmak (½ burk)
  • ½-1 msk chilisås
  • Svartpeppar
  • Vitpeppar
  • Cayennepeppar
  • Paprikakrydda
  • Instruktioner

    Hacka löken och paprikan och pressa vitlöksklyftan, och bryn i stekpanna tills det fått färg och löken blivit mjuk. Bryn färsen tills den är klar och tillsätt sedan krossade tomater, matlagningsgrädde, chilisås och kryddorna. Krydda efter smak.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    monicadanell 19 juli 2009

    Hej och tack för en super god köttfärssås kommer att göra flera gånger kram moniva

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben