Savoyrulle med svamp och risoni

Serverar: 4 portioner

En fin liten förrätt. Svamp, keso och risoni blir en härlig fyllning i förvällda savoyblad.

Ingredienser

  • 8 savoyblad
  • 1 dl risoni (risformad pasta)
  • Eventuellt 2 dl buljong
  • 1 gul lök
  • 150 g blandad svamp
  • 1 msk smör
  • 1 dl keso
  • Salt
  • Torkade örtkryddor t ex oregano, basilika
  • Instruktioner

    1. Koka savoybladen ett par minuter. Lägg dem på hushållspapper för att torka. Koka risonin enligt anvisning på förpackningen, gärna i buljong.
    2. Hacka löken. Ansa svampen och skär i mindre bitar. Stek i smör, strö över salt och kryddor. Blanda svampröran med risoni och keso.
    3. Forma strutar av kålbladen, fyll på med svampblandningen. Servera strutarna i glas eller skålar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben