Sega godbitar med mandel

Fantastiskt goda!

Ingredienser

  • 200 gram sötmandel
  • 3 dl kokosflingor
  • 2 ½ dl florsocker
  • 1 portionspåse Marsánpulver
  • 2 stora ägg
  • 75 gram hackad mörk choklad
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Mal mandeln och blanda med kokos, florsocker och marsánpulver. Tillsätt äggen och rör ihop till en slät massa. Smörj en rund form med löstagbar kant. Bred jämt ut smeten i formen. Grädda mitt i ugnen i cirka 15 minuter. Hacka chokladen grovt och strö bitarna över den varma kakan så de smälter. Skär i bitar när kakan svalnat

    Liknande recept

    4.8
    1 h 10 min
    9
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben