Serverar: 16 portioner
Tid: 15 minuter
Söta, sega, kladdiga och lite krispiga längst upp...
Vispa ägg och sockersorterna pösigt. Blanda i de torra ingredienserna. Smält smöret och häll i Rör försiktigt till en jämn smet Fördela i 16 muffinsformar, ca 2 msk per form Lägg i ca 8 vinbär och tryck ner dem lite Grädda i 12 min, 200 grader
Mycket goda!
Blir så glad när jag hittar goda sätt att använda mina vinbär! Har gjort dom flera gånger och nån av gångerna har jag även toppat med vinbärsfrosting (Leilas grundrecept 60g mjukt smör, 5dl florsocker 1 tsk vaniljsocker och 100g Philadelphiaost) och ca 1-1,5dl röda vinbär. Får en femma av mig!
Bakade dessa på jobbet idag, de var mycket uppskattade. Nu i midsommartider så tog jag jordgubbar istället för vinbär. Gjorde även en topping och dekorerade med skivade jordgubbar. Mums!!
Mina muffins var jätte goda men sjönk ihop till deg. Vad gjorde jag för fel ?
Goda! Tyvärr fastnade mina och var svåra att få ur aluminiumformarna. Kanske skulle jag ha gräddat dem något längre - får testa nästa gång!
Jag undrar om det är meningen att de ska va så klibbiga att de inte går att få ur formarna? Jättegod smak, men svåra att veta om de va klara eller inte...