Semifreddo med Maltesers, hallon och maräng

Serverar: 6-8 portioner

Så god och lätt att göra. Ljuvlig!

Ingredienser

  • 4 stora ägg
  • 1 msk strösocker
  • 5 dl vispgrädde
  • 1 stor handfull rostade mandelspån
  • 1 stor påse Maltesers (eller 4 stora krossade dubbel-Daim)
  • 2 nävar krossad maräng
  • 2 pkt djupfrysta finhackade hallon
  • Instruktioner

    Skilj på äggens gulor och vitor. Vispa äggvitorna till hårt skum. Vispa gulorna med sockret tills de är bleka och pösiga. Vispa grädden. Vänd ner mandeln, godiset, marängen, hallonen, gulorna och vitorna försiktigt i grädden. Häll smeten i en form lämplig för infrysning och frys i ca 2 timmar. Njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben