Senap- och honungsbakad lax

Serverar: 6 portioner

Tid: 10 minuter

Lättlagat med färskost: senap- och honungsbakad lax. Arla Köket färskost är ett gott och enkelt sätt att variera din matlagning och bakning. Den har en frisk lite syrlig smak och fast konsistens som ger en smakupplevelse utöver det vanliga. Färskosten är utmärkt i krämiga såser, gratänger och som topping och fyllning. vår färskaste variant med senap och honung fungerar till exempel perfekt som smakrikt täcke till den här lättlagade laxrätten.

Ingredienser

  • 6 bitar laxfilé ca 150g
  • 1/2 tsk salt
  • 200g ArlaKöket färskost senap&honung
  • 1/2 dl mandelspån
  • Ev hackad gräslök
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Salta laxen och bred på färskost. Strö over mandel. Baka i mitten av ugnen tills laxens innertemperatur är 45-50 grader ca 10 minuter. Garnera ev med gräslök vid servering

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben