Shulas goda auberginesallad

Serverar: 3 portioner

Tid: 20 minuter

En smaklig och lättgjord Israelisk sallad.

Ingredienser

  • 2 auberginer
  • Olja
  • 4 msk citronsaft
  • 1 dl basilika
  • Kryddor
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk peppar
  • 1 1/2 msk stark paprika
  • Instruktioner

    1. Skiva auberginerna och placera dem i en ugnsform. Pensla dem sedan med olja, placera dem sedan i mitten av ugnen på 200 grader.
    2. Ta ut dem när de blivit gyllenbruna. Dela dem i mindre bitar och häll över dem i en skål. Tillsätt basilikan och kryddorna, häll sedan över citronsaften. Rör om, placera salladen sedan i kylskåpet innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben