Sill à la maison

Tid: 20 minuter

Abbas sill 420 gr, med 24 gr fett/100 gr.

Ingredienser

  • 420 g sill
  • 3 - 4 dl Bollnäsfil
  • 1 - 1 1/2 dl osötat rabarberspad med lite strimmor av rabarbern
  • 5 - 6 lagerblad
  • 6 - 7 kryddpepparkorn
  • 2 stora eller 3 små rädisor
  • 5 cm eller en liten näve späda dillstjälkar
  • 1 rödlök
  • Instruktioner

    1. Blanda rabarberspad och Bollnäsfil och smaka dig fram till din blandning. Skär sillen i bitar. Skär rödlöken och rädisorna på mandolin. Skär dillstjälkarna i 1 - 2 cm:s-bitar
    2. Blanda växslvis: vätska, sill, lök, kryddpeppar, dillstjälkar och lagerblad.
    3. Har man en burk med tätt lock, kan man vända burken upp-och-ned några gånger.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben