Sill à la Russ

Serverar: 4 portioner

En given rätt till påskbuffén.

Ingredienser

  • 2 stora matjesillfiléer
  • 2 - 2 ½ dl gräddfil
  • 2 hårdkokta ägg
  • 2 hela inlagda rödbetor (eller motsvarande skivade)
  • 1 finhackad saltgurka (eller motsvarade skivade)
  • 2 msk kapris
  • 1 rödlök
  • Hackad gräslök eller dill
  • Instruktioner

    1. Hacka rödbetorna, saltgurkan, kapris och rödlök fint, blanda och fördela ut på ett uppläggningsfat.
    2. Skiva matjéesillfiléerna och lägg ovanpå. Bred gräddfilen över.
    3. Dela vitor och gulor var för sig och finhacka. Lägg i ränder över gräddfilen och garnera med kryddgrönt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben