Sill på thin crisp med småpotatis, rödlök, västerbottensost och gräddfil

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Somrigt tilltugg.

Ingredienser

  • 4 thin crisp, naturellt
  • 400 g inlagd sill
  • 400 g kokt småpotatis
  • 1 tsk olivolja
  • 2 msk skivad gräslök
  • ½ rödlök
  • 100 g västerbottensost
  • 1 dl gräddfil
  • 12 dillvippor
  • svartpeppar
  • Instruktioner

    Blanda den kokta potatisen med olivolja och gräslök. Låt svalna. Skiva löken, dela sillen i mindre bitar. Bryt osten i mindre bitar. Fördela allt på thin crisp. Garnera med dill och svartpeppar

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben