Skagenröra

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 15 minuter

Min egen skagenröra. Jättegod på toast eller till bakad potatis. Jag tycker det är gott med majonnäs men tycker man det blir för mycket vänder man bara på proportionerna mellan majonnäs och gräddfil.

Ingredienser

  • 1 dl majonnäs
  • ½ dl gräddfil
  • ½ -1 st rödlök
  • ½ -1 dl kryddörter (dill, gräslök och persilja tex)
  • 2 msk röd caviar (stenbitsrom tex)
  • 2-3 dl räkor
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Skala räkorna, det ska var 2-3 dl när dom är skalade. Jag brukar hacka dem, för att det är lättare att äta då men man tappar ingen smak. Spara eventuellt några till garnering. Hacka rödlöken och örterna fint. Blanda ihop alla ingredienserna och smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben