Skagenröra

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

En underbar röra

Ingredienser

  • 1 pkt (250 g) små skalade frysta räkor
  • 250 g frysta räkor med skal str 70/90
  • Hackad dill
  • ½ - 1 dl majonnäs
  • finhackad rödlök
  • Salt
  • Pressad citron
  • Worcestersås
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Tina småräkorna. Tina och skala de större och skär dem i mindre bitar. Men de ska inte hackas. Blanda räkorna med dill och majonnäs, men bara så mycket att den precis binder ihop. Smaksätt med lök, salt, citron och worcestersås. Lägg upp röran och garnera med dillkvist.
    2. Den blir godare om den får stå 1 dygn i kylskåp.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben