Skagentoast med laxrom

Serverar: 4 portioner

Sprödrostat bröd med sin räkmajonnäs och laxrom. En favorit bland förrätter. Här är en lika god som snabbgjord variant.

Ingredienser

  • 200 g skalade räkor
  • 4 msk gräddfil
  • 4 msk majonnäs
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 4 skivor kantskuret vitt bröd
  • 4 tsk laxrom
  • 2 msk finhackad dill
  • Instruktioner

    1. Blanda majonnäs och gräddfil. Krydda med salt och peppar.
    2. Hacka räkorna grovt och tillsätt dem i röran. Blnada väl.
    3. Rosta brödskivorna lätt.
    4. Fördela räkmajonnäsen på brödskivorna och lägg en klick rom mitt på varje smörgås.
    5. Garnera med dill, finklippt eller hackad.

    Liknande recept

    5
    15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben