Skånska skorpor

Serverar: 24 portioner

Tid: 30 minuter

Goda och enkla att göra

Ingredienser

  • 1 hg margarin
  • 1 dl socker
  • 1 ägg
  • 1 tsk hjorthornssalt
  • Knappt 4 dl vetemjöl
  • Instruktioner

    1. Blanda allt i matberedaren men ta inte allt mjölet på en gång, degen skall inte vara för hård.
    2. Rullas ut till 3 längder och läggs på en plåt
    3. 200 graders ugn. Sätt plåten mitt i ugnen
    4. Skäres i sneda bitar när man tagit plåten ur ugnen

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    bertilsweden 29 maj 2010

    Du har glömt att skriva hur länga kakorna skall vara i ugnen . Jag provade med 15 min och det blev bra. Kan smaksättas med kardemumma , kanel eller vanilssocker. Man tager vad man behöver bertil

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben