Skinkgratäng med sparris

Serverar: 4 portioner

Snabbt och ändå gott.

Ingredienser

  • 1 burk skinka, 450 g
  • 3 msk finhackad persilja
  • 1 burk soppsparris, 250 g
  • 2-3 msk senap
  • 1 tsk potatismjöl
  • 1 msk dragon
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Skär skinkan i skivor och lägg dem i en smord ugnssäker form. Låt sparrisen rinna av och lägg den i formen. Blanda senap, persilja, dragon, crème fraiche, potatismjöl och nästan all ost. Bred blandningen över skinkan och sparrisen.
    2. Strö över resten av osten. Gratinera i ugnen i 15 minuter på 250 grader
    3. Servera med kokt ris. Går även att lägga färdigkokt ris i botten och gratinera allt tillsammans.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben