Skinkrulader med färsfyllning

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

tror dom flesta tycker om denna rätt

Ingredienser

  • 2 skivor franskbröd
  • 1 dl vatten
  • 1 gul lök
  • 250gr nötfärs
  • 1 ägg
  • 2 msk tomatpure
  • 1 tsk salt
  • 1/2tsk vitpeppar
  • 4 skivor rökt skinka ca 200 gr
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 dl grädde
  • Instruktioner

    lägg brödskivorna i vatten så att de blir mjuka skala och finhacka löken blanda färsen med bröd lök ägg tomatpure salt och vitpeppar arbeta färsen smidig forma smeten till fyra avlånga rullar rulla skinkskivorna runt färsen och fäst med tandpetare bryn ruladerna runt om i matfettet i en stekpanna låt dem efersteka under lock på svag värme 8-10 minuter tag upp ruladerna och håll dem varma häll grädden i pannan och låt den koka upp sila såsen och häll den över ruladerna tips om man lagar en större mängd rulader går det bra att steka i ugn vid 175 grader ca 40 min servera kokta potatis och grönsaker till lycka till !

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben