Ingredienser
Pastadeg
2 ½ dl vetemjöl
2 ½ dl durumvetemjöl
1 krm salt
3 ägg, medelstora
2 msk olivolja
½ msk vatten
Fyllning
½ gul lök
2 vitlöksklyftor
40 g parmaskinka, tunt skivad
1 msk olivolja
½ citron, rivet skal
1 krm svartpeppar
1 krm rosmarin, torkad
1 krm timjan, torkad
200 g kalvfärs
1 msk tomatpuré
1 ½ msk kalvfond
1 dl torrt vitt vin
1 dl parmesanost, riven, färsk
2 msk bröd, rivet, vitt
Till servering
Olivolja
Svartpeppar
Basilika
Rosmarin
Parmesan
Örter
Gott och för att vara första gången med mina nyinköpta pasta-attiraljer ganska enkelt. Det tar lite tid, det gör ingenting eftersom det är roligt.
kanon recept, himmelskt gott ,kan bara buga och bocka och tacka.