Skrynkliga potatisar med mojosås

En spansk klassiker på tapasbordet. Ett jättegott tillbehör som passar till det mesta. Även perfekt på buffébordet.

Ingredienser

  • 8 små potatisar med skal
  • Olivolja
  • Salt
  • Sås
  • 1 vitlöksklyfta
  • ½ tsk paprikapulver
  • 2 msk olivolja
  • 1 ½ msk vitvinsvinäger
  • 1 msk varmt vatten
  • Salt
  • Socker
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Gnid in potatisen i olja och salt och lägg i en form. Sätt in i ugnen minst 30 min, skaka då och då.
    3. Mixa ingredienserna till såsen och smaka av med salt och socker.
    4. Blanda potatis och sås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben