Skurna chokladbröd
Serverar:
50 portioner
Lätta och snabba.
Ingredienser
250 g margarin
2½ dl socker
3 msk kakao
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
5½ dl vetemjöl
Garnering
Ägg
Pärlsocker
Instruktioner
Blanda allt i matberedare. Rulla fingertjocka längder. Platta till något. Pensla med uppvispat ägg och strö över pärlsocker.
Grädda i 200 grader ca 10 min. Skär i sneda bitar.
Liknande recept
Chokladbröd, skurna
3
30 min
1
Skurna chokladbröd
4.8
45 min
30
1
Skurna chokladbröd
4.5
45 min
60
Skurna pralinkakor
4.5
50
2
Skurna chokladkakor
4.9
60
7
Skurna franska pepparkakor
4.2
20 min
75
5
Affes chokladbröd
4.1
40
11
Hasses chokladbröd
5
40
1
Skurna pariserbröd
5
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!