Smakrik parmesankassler

Serverar: 4 portioner

Vilken gryta! Så mycket smak, så mycket dofter, så enkel att göra. Sätt guldkant på vardagen!

Ingredienser

  • 500 g strimlad kassler
  • 150 g skivade färska champinjoner
  • 100 g strimlad purjolök
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 4 dl crème fraiche - 15 % går bra
  • 1 ½ dl riven parmesan
  • 4 strimlade soltorkade tomater
  • 1 dl mellanmjölk
  • 4 skivade chornicons
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 tsk citronpeppar
  • 2 krm grovmalen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Fräs kassler, svamp, purjolök och vitlök i smör i 10 minuter, utan att det tar färg.
    2. Blanda ner crème fraiche, mjölk, parmesan, soltorkade tomater och citronpeppar. Sjud i 5 minuter.
    3. Rör i chornicons och persilja, sjud ytterligare 5 minuter.
    4. Servera med pasta, ris eller pressad potatis. Någon god grönsak.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben