Serverar: 6 portioner
Tid: 40 minuter
Lättlagad, dryg kycklinggryta med massor av smaker.
Dela kycklingen i mindre bitar och stek i smör och curry till den fått fin färg.Salta och peppra. Skala och hacka lök och vitlök och kärna ur och dela paprikorna i små bitar.Stek lätt och blanda med kycklingbitarna i en stekgryta. Lägg i tomatpuré, lagerblad, chutney, soja, buljongtärningen och vattnet och låt koka 15- 20 minuter. Dela squashen i bitar och stek. Blanda i den och den turkiska yoghurten. Servera gärna med kokt ris, strimlad purjolök, ananasbitar och syltlök.
En av det godaste kycklinggrytorna jag har ätit.
mmmmm....
Jättegod och lättlagad. 5/5
Är det grillad kyckling du menar eller kan kan ha två kycklingfiler och steka?
Tror jag ska testa denna fast med lövbiff istället... borde ju fungera.. :)
Gud så gott det ser ut, detta måste jag testa...
detta ser jätte gott ut...det ska jag prova någon dag..:)
Jag fick mycket beröm när jag gjorde den här kycklinggrytan. Redan när gästerna kom undrade de vad det var för mat som luktade så jättegott. Nästa gång tar jag nog kycklingfilé
Strålande god, även om jag använda lårfilé istället för hel kyckling. Mycket mat och tonåringar som lassade in. Tack.
Denna var verkligen supergod! Kommer göras fler gånger!
wow-effekt hemma efter familjen smakat grytan. Vi åt surdegsbröd till typ Levain och det passade alldeles utmärkt!