Smakrik skinkpytt

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Fantastisk god och enkel pytt med skinka eller bog och äpple.

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 8 potatisar
  • 2 morötter
  • 300 g kvarbliven julskinka eller rimmad bog
  • 2 msk flytande matfett
  • 2 äpplen
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Skala och hacka löken. Skala och tärna potatis och morötter. Tärna köttet. Fräs löken i matfettet på svag värme. Öka värmen något, stek potatis och morötter tills de mjuknar. Lägg i köttet och stek några minuter till. Rör om. Skala äpplena, kärna ur och skär i små tärningar. Lägg i pannan och låt dem steka med några minuter. Salta och peppra. Servera med senap och ättiksgurka.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben