Smarrig kycklinggryta!

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Härlig gryta både till vardag och fest!

Ingredienser

  • 4 kycklingfileér
  • 1/2 purjolök
  • ca 10 st hackade svarta oliver
  • 2 crème fraiche (basilika, tomat)
  • 5-7 färska hackade basilikablad
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • Riven parmesanost
  • Bandspagetti
  • Instruktioner

    Skär kycklingfileérna i bitar. Krydda med peppar & salt. Bryn kycklingen i stekpanna. Häll över i en gryta. Hacka purjolöken, basilikabladen, svarta oliverna, vitlöken & fräs i stekpannan utan att purjolöken får färg! Blanda ned i kycklingen. Häll över tomat & basilika creme fraichen, häll över lite mjölk eller matlagningsgrädde om såsen känns för tjock. Låt allt puttra på svag värme i ca. 15-20 min. Toppa med parmesan före servering. Serveras med bandspagetti och sallad gärna med honungsmelon i:-))

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben