Smarry glasskaka

Tid: 3 timmar 30 minuter

En mycket god glasskaka

Ingredienser

  • 125 g philadelphiaost
  • 2 dl socker
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 ½ tsk vaniljsocker
  • 3 äggulor
  • 8 Smarry gammeldags kokosbollar
  • 7 havrekakor
  • Instruktioner

    Blanda ost, socker och vaniljsocker i en skål, vänd ner äggulorna en och en. Vispa grädden och blanda ner i smeten. Krossa havrekakorna och täck med 2/3 av krosset en form med löstagbar kant. Dela smarrybollarna och ställ dem över krosset, häll smeten över. Strö resten av krosset över och ställ in i frysen ca. 3 timmar. Dekorera med tex. kiwi och passionsfrukt

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Maria2095 21 februari 2011

    Supergod! Du hittar fler goda recept med cocosbollar på www.smarry.nu, där finns även mjölkfria recept!! Hjärtliga hälsningar Smarry

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben