Smördegshjärtan med Hallon

Serverar: 12 portioner

Tid: 20 minuter

Här har ni en superbra efterrätt

Ingredienser

  • 1 rulle färdigkavlad kyld smördeg, 275 gram
  • 1 ägg
  • 500 gram Kasella vanilj
  • Ca 4 dl hallon eller smultron
  • Garnering
  • Florsocker
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader
    2. Tryck ut 12 hjärtan ur smördegen med ett pepparkaksmått. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg. Grädda i mitten av ugnen ca. 5 min eller tills de har fått en fin färg. Låt svalna och skär av toppen på hjärtana och använd dem som lock. Fördela kasella på bottnarna Lägg på hallon och lock Pudra över rikligt med florsocker

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben