Smördegsinbakad kycklingfilé med gorgonzola

Serverar: 4 portioner

Har ej provat den än

Ingredienser

  • 8 smördegsplattor (fyrkantiga)
  • 4 kycklingfiléer
  • 200 gram gorgonzola
  • Salt
  • Peppar
  • 1 äggula
  • Instruktioner

    Skär kycklingfileérna i strimlor. Stek dom snabbt på hög värme i stekpanna, olja och lite smör, salt och peppra! Lägg upp kycklingbitarna på en botten av smördeg och smula över rikligt med gorgonzolaost. Lägg ett lock över och nyp ihop runt kanterna. Pensla med uppvispad äggula, grädda ca 20-25 min, 175 grader. Servera med en krämig potatisgratäng och en god sallad! Smula gärna ner lite extra gorgonzola i salladen! Ljuvligt gott!!

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben