Smördegsrullar med fetaost

Serverar: 8 portioner

Tid: 25 minuter

Som tilltug till drinken på buffèn eller ostbrickan. Lite pillerarbete men man kan göra dem lite i förväg och förvara dem i kylen tills det är dags att grädda dem. Mums!

Ingredienser

  • 4 st frysta smördegsplattor
  • 200 g fetaost
  • 2 krm pepparmix
  • 1 ägg
  • Instruktioner

    Halvtina smördegsplattorna och kavla ut dem till måttet 14x26 cm och dela sen varje platta i fyra delar. Sätt fyllningen på plattorna och peppra innan man viker in kortsidorna och sen rullar i hop dem till en hård rulle. Lägg skarven ner mot den bakplåtsklädda ugnsformen och pensla dem med uppvispat ägg. Grädda i 10 min i 225 grader och sätt plåten mitt i ugn.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben